Lillebror <3

Idag har jag haft min käraste lillebror Patrik här på kvällsmat, så mysigt! Han är verkligen en kille med ett hjärta av guld och en underbar humor! Det märks verkligen inte att det skiljer 9 år mellan oss för vi har verkligen riktigt kul ihop ♥kärlek♥
Till kvällsmat lagade jag fläskfilègryta med ris och massa glass till efterrätt, åååh va gott det var :) Hoppas inte det dröjer länge innan han kommer på besök igen! :)
 
I morgon är det dags för det efterlängtade tillväxtultraljudet, hoppas lillan växer som hon ska och att allt är normalt. Håller även tummarna för possitivt svar på odlingen dom skickade iväg förra veckan så jag inte fått ngn njurbäcksinflammation.. Marcus kan ju tråkigt nog inte följa med i morgon eftersom han jobbar så mamma ska följa med ist, men det går bra det oxå :) Spännande för den blivande mormor att få se sitt barnbarn för första gången ♥
 
Har även fått tummen ur och bokat tid hos min sjukgymnast så vi får hoppas hon kan hjälpa mig att lindra foglossningarna lite iaf... 
 
På lördag kommer svärmor ner på besök, det ska bli jätte mysigt för vi ses verkligen allt för sällan fastän det bara är 5mil emellan oss. Hoppas det blir oftare när lilla prinsessan kommer ♥
 
Varma Kramar
Linda
 

Bokrea!

Fick förresten även köpt 2st böcker på bokrean idag! :) Den börjar ju egentligen i morgon på Coop men eftersom dom höll på att plocka fram alla böcker när jag var och handlade innan så raffsade jag åt mig 2st billiga :)
 
En bok till lilla prinsessan i magen 49kr
 
 
En bok till oss blivande föräldrar 89kr
 
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite!
 
Varma Kramar
Linda
 

Äntligen snart vår!

Vilken underbar dag det har varit, nu känner man äntligen att våren är på väg! Jag och grannen Marie tog en paus innan i vår mysiga hammock med en god kopp te, solen i ansiktet och riktigt kände hur man fylldes med ny energi, underbart! Även hästarna fick vårkänslor, ena stunden skuttade dom omkring som tokar och nästa låg dom och solade och gottade sig ute i gräset :)
 
En liten vårbild ♥
Toscanafat 269kr och Toscanakanna 299kr
Från Living and Room
 
Denna dagen har annars bara gått i lugnets tecken...Fika, shopping och stallmys, skönt!
I natt kunde jag verkligen inte sova, suck. Jag och Marcus har som en mysig rutin att han alltid smörjer in min mage med Mandelolja varje kväll när vi gått och lagt oss och ca 5min efter brukar hon alltid börja sparka som tusan och hålla på i ca 2 timmar, men igårkväll hände inget... Jag låg och väntade å väntade på att det skulle komma en spark men inget hände... Började trycka, klämma och känna men inga rörelser... Då känner man paniken börja stiga. Tog fram telefonen och började googla massor.. Ett tips GÖR INTE DET! Alla skriver ju mest bara skräckhistorier... Så inte blev jag lugnare av det.. Läste på ngn sida att man kan dricka kallt vatten för att *väcka* bebisar i magen, men fortfarande inga rörelser... Började panikartat att fundera på när jag kände det sparka senast mm Hade jag känt ngt under dagen?! Bestämde för mig själv att har jag inte känt ngt på en timma så ringer jag förlossningen... Blev lite småhungrig så jag gick upp och åt en banan och hittade även en liten godisskål jag var tvungen att smaka på och gick sedan och la mig igen... Och sen... Äntligen 03:20 så kom det en liten puff...! Jag puffade tillbaka lite och det kom en liten till, så underbart! Sedan ringde Marcus klocka 4 å då var ja så pigg och glad över mina små puffar så jag kunde inte riktigt slappna av.. Tror kl blev 7 innan jag kunde somna... Men vaknade 2 timmar efter av att lillan hade disco i magen så jag bara låg och njöt i fulla drag av det lilla livet och tänkte att jag gott kan sova en annan dag, just nu vill jag bara ligga och njuta av det lilla miraklet ♥
 
Håller tummarna för lite mer sömn inatt, i morgon ska det fikas med Emma på dan och på kvällen kommer världens bästa lillebror på kvällsmat ♥
 
Varma Kramar
Linda

Vecka 29

Då var det äntligen måndag och ny vecka!! :)) Här kommer lite information om vad som händer med oss denna vecka! ♥
 
Bebis
Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan. Vikt 1 400 gram och längd 39cm.
 
Mamma
Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.
 
Pappa
Har du och din partner börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med. Bilbarnstol är ett måste om barnet ska färdas i bil. 
Boandet innebär kanske också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar, bygger ut eller renoverar? Städar i källaren? Målar om och tapetserar? Eller kanske syr gardiner och vårdar kläder. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.
Info hämtad från www.vardguiden.se
 
Mina egna tankar och funderingar
Känner att oron inte vill försvinna över allt som kan hända.. Sent missfall, fosterdöd, svår förlossning mm mm mm.. Jag trodde att det bara var dom 12 första veckorna som man oroade sig för missfall, men icke! Tror det tillhör föräldrarskapet, det kommer säkert alltid finnas något att oroa sig för även om barnet blivit vuxet :)
 
 
 
Varma Kramar
Linda ♥

Barfota! :)

Efter massa velande fram å tillbaka är nu Tildra barfota och det verkar än så länge funka jätte bra som tur är! Har läst en massa om det och tycker att det verkligen är värt att testa!  Enligt min hovslagare som för övrigt är världens bästa så bör alla hästar gå barfota ett par månader per år för att bla stärka hoven.. På Island låter dom alltid hästarna gå barfota från september till november/december..  Jag har även läst en del om Strassermetoden där jag kan hålla med om väldigt mycket som tex att hade hästar behövt skor så hade dom födds med det, deras hovar är verkligen inte lika känsliga som våra fötter :) Även att lösdrift året runt är det bästa för hästar, dom behöver inte sova 12 timmar i en box utan har ett naturligt behov av att röra sig så mycket som möjligt. Inte stänger man in sin hund i en transportbur 12-16 timmar per dygn?! Självklart finns det ju hästar som är i behov av box pga sjukdommar mm med nu menar jag normala friska hästar :) Magnus Skularson skriver även han i sin bok att han tycker att hästar borde få gå barfota ett par månaer per år.. Förutom att det är bra ekonomiskt ger det bättre cirkulation i hov och ben pga hovens rörelse, naturligt slitage på sula och vägg och mindre spark- och trampskador. 
Tycker att det är bra att testa nu när hon ändå inte rids så mycket... Ska även köpa ett par barfotaboots hon kan ha vid ridning. Jag har än sålänge testat Cavallo och Easyboots och i morgon ska jag testa Marquis så får jag bestämma efter det vilka det blir :)
 
Någon som har tips eller erfarenhet av boots?
 
 
Varma Kramar
Linda
 

Hästar på rymmen!!!

Paniken som uppstår när grannen ringer och säger att hästarna är utanför hagen...
Inte så farligt som det låter men sånt kan ju gå riktigt illa... Det var inte min lille pålle utan Labrina som hade hamnat utanför för andra gången på 2 dagar.. suck! Så det var bara å hoppa ur pjamasen å ta med grimma och vandra bort ;) Fattar inte hur hon tar sig ut för det finns inget *hål* någonstanns! Så nu är strömmen fixad och på så vi får hoppas att alla stannar inne i hagen nu :)
 
Idag har vi haft besök av Linda och hennes lilla Nemi som är 1½ år, så härligt! Nemi tyckte det var jätte kul att va ute i stallet och klappa, borsta och sitta på Tildra och Tildra verkade tycka det var mysigt oxå med all uppmärksamhet :)
 
Nemi sopar i stallet <3
 
 
 
Längtar så mycket efter vår lilla bebis nu!! Hoppas hon kommer älska hästar lika mycket som mor sin, tror dock inte pappan håller tummarna lika hårt för detta dyra intresse hihi :)
 
Igår kväll hade jag visning med L&R inne i stan, 11st *tanter* drack vin och shoppade loss, jätte trevligt var det och jag tjänade ju även en liten slant oxå OCH fick 2st visningar inbokade i Juni oxå :) 
 
Nu ska jag nog ta en liten power nap framför Tvn och njuta av att vara ledig :)
 
Varma Kramar
Linda <3
 
 

Dålig start på dagen!

Varnar eventuella läsare för negativ läsning... :)

Ingen bra start för mig och Marcus denna fredag... :(
Idag var det dags för vårt efterlängtade Tillväxtultraljud kl 9:15, det sista Ul som görs nu innan Bf... Jag var trött som en gnu när klockan ringde pga dålig sömn så Marcus fick typ dra upp mig i sängen och putta in mig i duschen... Självklart kom vi i väg i sista sekunden och kom fram till receptionen med andan i halsen och får höra att det var inte här på sjukhuset vi hade tiden utan på Mvc i stan.. gaaaah!! Å inte nog med det så ska hon sitta i telefon med Mvc i 5 min fastän vi står å hoppar på stället och säger att vi kan va där inom 5-10min så när hon väl lägger på så säger hon att tyvärr nu hinner ni inte så dom ringer er och bokar in en ny tid.... Va faaaan!! Dubbelkollade när jag kom hem och där står det 20/2 Mvc 0ch 22/2 läkaren på KK, i förregår när jag var hos barnmorskan så pratade vi ju ändå om att jag skulle till läkaren på KK idag.. Så allt är faktiskt hennes fel och inte mitt som tur är... Så jäkla tråkigt när man verkligen har sett fram emot detta, det är ju jätte stort att få se sin efterlängtade bebis i magen... Dom ringde en stund efter för att boka in en ny tid och självklart började jag stortjuta i telefonen, hormoner hormoner hormoner säger jag bara hahahaha käre tid va känslig jag är just nu :)) Jag fick iaf en ny tid på onsdag 10:30 och själklart så kan ju säkert inte Marcus följa med då, så jäkla ledsamt!!! Han jobbar uppe i typ Allingsås just nu så han måste ju vara ledig en hel dag för att kunna vara med på ngt sånt här och det går inte för då stannar la hela bygget.. Det var ju därför vi bokade in denna tiden för typ 2 månader sedan eftersom han ligger borta och jobbar mån-tors så han är alltid ledig på fredagar...

Jaja det finns ju inget man kan göra åt saken nu så jag får väl försöka ta tag i dennan dagen ist.. Ikväll har jag visning med Living and Room inne istan hos ngr tjejer som ska dricka vin, det blir säkert jätte trevligt! :)

Varma Kramar

Linda

 


Lektion på Smedagård!

Gud vad jag saknar ridningen..Helst idag! Pga av alla foglossningar och tidiga sammandragningar fick jag tyvärr lägga ridningen på hyllan rätt tidigt i graviditeten.. Men bebisen går först och det är inte långt kvar nu tills jag får rida igen :)) Dock har man kanske fullt upp med massa annat när lillan kommit men det kommer ju underlätta att vi har snälla stalltjejer som längtar efter att få gosa med bebisen och att vi även har hästarna precis utanför dörren :))
 
Tildra har som tur är duktiga medryttare som motionerar henne nu när jag inte kan. Idag bjöd jag en av tjejerna Linn på en privatlektion för Jenny Holst i hennes fina ridhus, det gick jätte bra och Linn vill fortsätta ta lektioner som tur är :) Ingen blir ju gladare än jag om jag slipper lämna iväg henne på tillridning innan jag börjar rida igen :) Så tack Linn för att du vill träna henne och tack till min fina vän Jenny för att du är en sån duktig tränare <3 Kolla gärna in Jennys hemsida på www.smedagard1.se Hennes verksamhet består av islandshästar och shetlandsponnyer som används till ridskola, turridning och ridläger. Man kan även hyra hennes ridhus till en mycket billig peng om man vill rida själv :)
 
Svettig Tildra i transporten :)
 
 
Varma Kramar
Linda
 
 
 
 

Hjärtljud och Spa <3

Idag har jag vart på Mvc och lyssnat på lillans hjärtljud, gud vilken härlig känsla! <3 150 slag/min var det.
Hon tog även en massa prover som vanligt och det enda avvikande var UVI som tydligen inte är ovanligt vid graviditet men hon skickade iväg en odling för att utesluta njurbäcksinflammation som tydligen inte är så bra. Så nu håller vi tummarna för det och jag har även fått bekräftat att det inte är helt normalt att springa på toa så ofta som jag gör :) Det är inte lätt att veta vad som är normalt när det är första gången man är gravid :))
 
Efter Mvc var jag tvungen att fira lillans fina hjärtljud med lite shopping på stan hihi.. Det blev 2st pjamas, 2st bodys, 1st onepiece i plysch, 1st mössa, 1st klänning och ett par tights :)) Allt i rosa såklart :))
Sen blev det go fika med syster å hennes fina barn innan vi åkte på vårt underbara onsdagsnöje vi har börjat med... Vattengymnastik på Varbergs Kurort med efterföljande bubbelpool, relax och bastubad, underbart!!!
 
Nu börjar den här lilla fröken bli lite trött så jag får nog stänga ner nu.. Hade bestämt mig för att lägga mig direkt efter Greys men så blir det ju oftast inte när man fastnar framför datorn :))
 
 
Varma Kramar
Linda
 
 
 
 

Sugen på nytt jobb?

Vi arbetar med det roligaste vi vet. Gör du?

Idag är vi 300 engagerade Konsulenter och Teamleaders som alla arbetar med det roligaste vi vet, nämligen inredning och att få inspirera andra. Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärsmöjlighet och god förtjänst. Kan det bli bättre?

En del av oss arbetar på heltid, några andra av oss har det som en extra inkomst vid sidan om. Arbetstiderna bestämmer du själv liksom hur mycket tid du vill lägga. Som Konsulent har du dessutom möjlighet att göra karriär och gå vidare till Teamleader. Vi skapar möjligheterna, du sätter gränserna.        

                                

                                        Var med från början det tjänar du på!

Vi utmanar våra konkurrenter och lockar Konsulenter och Värdinnor till oss med våra enklare leverans- och betalningssätt. Vi levererar direkt till kund som betalar mot faktura. På detta sätt underlättar vi för alla parter. Konsulenten behöver inte köra ut med varor, Värdinnan behöver inte samla in pengar eller hantera distributionen och kunden får betala mot faktura på 20 dagar. Några av förmånerna med att vara Konsulent hos oss:

  • När du startar som Konsulent får du hyra säsongens visningskollektion för endast 300 kr per månad. Du kan därför alltid presentera de senaste nyheterna på dina visningar utan extra merkostnad. Living and Room lanserar alltid minst två fräscha och trendiga kollektioner per år.
  • Visningskollektionen består av utvalda produkter från säsongens kollektion. Vill du komplettera din visningskollektion med ytterligare produkter från kollektionen, betalar du ½ priset för dessa. För säkerhets skull får du köpa två exemplar av varje produkt till detta pris. Vill du köpa ytterligare produkter får du som Konsulent alltid minst 25 % rabatt.
  • Du slipper all betalnings- eller leveranshantering till dina kunder, detta sköts av oss på kontoret
  • Du får ersättning på försäljning från första kronan. Beroende på din försäljningsnivå per månad kan du få upp till 30 % ersättning på din försäljning.
  • Din ersättning utbetalas månadsvis direkt till ditt konto.
  • Du förväntas hålla minst 18 visningar per säsong, dvs i genomsnitt 3 visningar per månad.
 
KONTAKTA MIG OM DET LÅTER INTRESSANT PÅ MAIL: [email protected]
 
 
Varma Kramar
Linda

Sugen på att bli värdinna och få rabatt?

"Klart att vi träffas ofta! Jag får ju trendshoppa hemma!"

Finns det något roligare än att bjuda hem väninnorna och umgås, samtidigt som ni får tillgång till shopping av vackra heminredningsprodukter? Att vara Värdinna hos Living and Room är både roligt, inspirerande och fördelaktigt. Som Värdinna får du handla upp till 4 valfria produkter till hela 40% rabatt. En av våra erfarna Konsulenter kommer på besök när det passar dig. Tillfällena är många - visningen kan hållas såväl vardag som helg.

Bor du i Halland kontakta mig på mail [email protected], är du bosatt i övriga Sverige kontakta vårt kontor på mail [email protected]

 Som värdinna får du:

  • Möjlighet att köpa upp till fyra valfria produkter med hela 40% rabatt
  • Trendriktig och inspirerande shopping direkt hem till din bostad
  • En ny, rolig umgängesform som lätt blir en vana i vänkretsen
  • Ingen betalnings- eller leveranshantering, detta sköts av oss på kontoret
 
 
Varma Kramar
Linda

Så här handlar du hos oss på Living and Room

Skratt, prat och skön heminredning på aktuella teman!

Living and Room är det nya sättet att umgås och shoppa trendig heminredning med vännerna. Du blir inbjuden till en visning hemma hos en av våra Värdinnor. Här får du träffa nya människor i mysig hemmiljö och se de nyaste trenderna. Utvalda produkter demonstreras av vår kunniga Konsulent och du kan beställa fritt ur Living and Rooms aktuella kollektioner för årets alla årstider och festliga tillfällen. Vi levererar dina varor direkt till ditt närmaste utlämningsställe. Du väljer om du vill betala hela fakturan med 20 dagars kredit, eller dela upp betalningen. 

 

Shoppingsugen direkt? Så här handlar du!

Vill du bli inbjuden till ett Living and Room visning nära dig? Föranmäl ditt intresse till oss! Vår säljorganisation och värdinneverksamhet växer för varje dag. Kanske finns vi redan på din hemort! Lägg ett mail till [email protected] om du bor i Halland eller [email protected] om du bor i övriga Sverige.

Du kan även kolla vår hemsida www.livingandroom.se på alla våra fina produkter och skicka ett mail till [email protected] med varans artikelnr, ditt namn, adress, personnr och mobilnr så skickar vi produkterna med en faktura på beloppet. 

 

Varma Kramar

Linda


Fakta om Living and Room

Vi på Living and Room har startat en ny umgängesform!

Ett aktivt intresse, vänner emellan, med vackra ting som tema och inspirationskälla, gav oss idén att sälja heminredningsprodukter via homeparty. Idag erbjuder Living and Room ett unikt sätt att shoppa till hemmet under trivsamma former. Vi som står bakom är ett erfaret och väl sammansvetsat team, med anrika Garntjänst och Presentex AB som gemensam nämnare. Vi har samma syn på dig som blir kund hos oss eller vår medarbetare- vi vill att ni ska känna er riktigt nöjda!

Vi vill hjälpa människor att förnya sina drömhem

Med utvalda kvalitetsprodukter i samstämmiga material och nyanser, ska vi göra det enkelt för människor i alla åldrar att skapa levande och personliga hem. Hem att längta till. Öppna, välkomnande och bekväma att leva i, med nära och kära, vänner och familj.

Vi vill förverkliga personliga ambitioner

Våra Konsulenter får chansen att möta andra människor på ett trivsamt sätt och arbeta med produkter som intresserar, och på en tidpunkt som de själva väljer. Våra Värdinnor får bjuda hem väninnor, arbetskamrater och bekanta till en inspirerande träff. De får dessutom handla upp till 4 valfria produkter till hela 40% rabatt.

Vi vill sprida inspiration och personlig heminredning över hela landet

Oavsett om du är Värdinna, Konsulent eller inbjuden gäst, ska ett party med Living and Room bjuda på en härligt inspirerande upplevelse, glatt umgänge, ny energi och goda möjligheter till kvalitetsshopping i hela vårt avlånga land!

För mer info kontakta mig på [email protected]


Dags för visning!

Living and Room
Nu är det dags att ta tag i dagen och förbereda inför visningen ikväll, som tur är så är det hemma hos mig med bara släkt och vänner som gäster, men städning måste man ju göra ändå :)
Jag arbetar som heminredningskonsulent åt Living and room, där man har visningar via homepartyn, jätte kul faktiskt att inspirera kunderna till finare hem och även tjäna en slant på det :)
Mer info kommer ikväll eller i morgon om hur det har gått :)
 
 
 
Varma Kramar
Linda

Gravid vecka 28

Gravid vecka 28 
Äntligen ett nytt steg närmare att vi får träffa vår lilla prinsessa!! Vi kallar henne Ella <3 Här kommer lite info om vad som händer med mig och bebisen under denna veckan! :)
 
Bebisen
Bebisen är nu ungefär 25 cm från huvud till stjärt, 40 cm från topp till tå och väger omkring 1300-1400 gram. Hjärnan fortsätter att utvecklas och bildar nu alla veck och vindlingar som karaktäriserar en fullt utvecklad hjärna. Håret på bebisens huvud blir längre. Man kan nu få en antydan till om bebisen vill komma ut med fötterna eller huvudet först. Bli inte orolig om det visar sig att den ligger med fötterna nedåt; det finns fortfarande tid för den att vända sig, och din läkare kan också försiktigt försöka vända på bebisen.
 
Jag
Översta delen av din livmoder är nu c:a 7,5 cm ovanför naveln och din viktökning ligger förmodligen mellan 7 och 11 kg. Du kommer förmodligen att besöka MVC varannan vecka från och med nu, även om det varierar från landsting till landsting. Vecka 28 utförs en del viktiga tester, som t.ex. om du har graviditetsdiabetes, järn och rhesusfaktor för att se om du är Rh negativ eller positiv, och om du kommer att behöva gammaglobulin efter förlossningen för att förhindra att din kropp bildar antikroppar mot din bebis blod.
 
Jag känner att tröttheten och yrseln börja komma tillbaka nu och mina foglossningar blir värre och värre, suck!
Denna veckan har jag tid på MVC både på ons och fre. På onsdag är det provtagningar mm och på fredag ska dom göra ett tillväxtultraljud, alltid lika kul att få se sin lilla bebis <3
 
 
Varma Kramar
Linda
 
 
 

Från Partytjej till Lantlolla - Berättelsen om mig :)

Välkommen in på min blogg! Hoppas du tittar förbi fler gånger... :)
 
Jag har funderat väldigt länge på att börja blogga men det har helt enkelt inte blivit av. Tror jag har varit lite rädd för att fastna och inte kunna sluta eftersom jag har så mycket jag vill skriva och dela med mig om. Kanske blir det för personligt? Kanske helt ointresasant att läsa? Eller varför inte helt tvärtom!? Den som lever & läser får se :))
 
Jag heter iaf Linda och jag är väl vad de flesta skulle säga en väldigt sprallig, possitiv och glad tjej som gillar fart och fläkt lika mycket som jag uppskattar lugn och ro.
Har alltid vart partytjejen nr 1 med lägenhet i stan, massa vänner, halv seriösa förhållanden och på helgerna har man alltid hittat mig i en bar eller på ngt dansgolv i Varberg. Men nu är det slut med det! :)
 
Hästar har vart mitt största intresse sedan barnsben, därför har alltid drömmen varit att när jag träffar min prins ska vi flytta ut på landet och skaffa massa hästar och barn. Hahaha lättare sagt än gjort... Man skulle kunna säga att jag fick kyssa väldigt många grodor innan prinsen dök upp :)
Efter en ridolycka för ett X antal år sedan svalnade dock mitt intresse för hästar.. Eller det som egentligen hände var att jag blev rädd, jätte rädd! Efter att man blivit släpad bakom en häst i full fart och sett livet pasera i revy så kan jag än idag inte förstå varför det var så svårt berätta för folk att jag faktiskt blev rädd, det är ju inte alls konstigt! Det bästa man kan göra är ju självklart att hoppa upp i sadeln så snabbt som möjligt igen så fortfarande än idag önskar jag att någon hade tvingat mig. Konstigt nog så skadade jag mig inte alls så svårt. Eftersom tiden gick så blev det ju heller inte lättare... Tills den dagen då jag träffade Jenny för några år sedan via en gemensam bekant. Jenny äger en ridskola i Himle utanför Varberg där hon har både lektioner och turridningar med alla hennes fina Islandshästar! Eftersom hon är en sådan person man lätt öppnar sig för så tog det inte lång tid innan jag berättade om min olycka och rädslan som den förde med sig, Jennys mål blev då att introducera mig in i islandshästens värld och hjälpa mig bli av med rädslan. Tack! Jag hade vart fodervärd på en islandshäst många år tidigare ett tag men annars hade jag bara haft *vanliga* hästar. Jenny hade en mycket trevlig häst som hette Sandra som hon tyckte skulle passa mig perfekt å vips så var vi ute på en tur. Först trodde jag benen skulle skaka sönder men för varje meter släppte det mer och mer och jag blev såld :) Jag fick bli medryttare på Sandra vilket jag var ett tag, wow vilken klippa till häst!! Efter ett tag behövde jag lite mer utmaningar och Jenny tyckte då att hennes häst Hlekkur skulle passa bättre, han var oxå en mycket mysig häst men med lite mer egen vilja och bättre tölt :) Sen dröjde det inte länge innan jag bestämde mig för att köpa min helt egna Islandshäst! Det tog ett tag eftersom mina krav var rätt stora hihi men med hjälp av min vän Lotta (som även är Jennys granne) så hittade jag den perfeka hästen för mig, Tildra <3 Hon är mitt allt och den bästa häst jag någonsin haft!    
 
När jag helt plötsligt fick nys om att Jenny och Lottas grannhus skulle hyras ut slog det mig... Varför måste jag ha en prins för att flytta ut på landet? Jag skulle ju isf bo granne med Jenny och Lotta så jag hade inte vart helt ensam och eftersom Tildra stod uppstallad hos Jenny så skulle jag få bo nära mitt kära hjärta oxå! Jag behöver ingen man för att flytta ut på landet och jag kan faktiskt sova hos vänner i stan på helgerna eller ta taxi! :) Och så blev det... Många av mina *partyvänner* tappade hakan när jag berättade att jag skulle flytta men ingen kan påverka fröken Linda när hon väl bestämt sig.. Att huset var jätte gammalt med dusch i källaren och i behov av renovering stoppade inte mig så det var bara i å ta tag i målarpenseln å vips så var det huset fint :) 
 
Efter att ha bott där i 6 månader så träffade jag han.. Prinsen i mina drömmar, Marcus <3
Saken är den att vi kände varandra lite sen innan eftersom vi hade några gemensamma bekanta men jag har faktiskt aldrig tänkt på honom på det sättet, han var ju inte min typ?! Tur d, för min tidigare typ av killar hade ju inte vart så bra för mig :) Vet inte vad som hände riktigt men helt plötsligt så skulle vi på en dejt och harre gud sen var det kört! :) På ngt konstigt sätt så föll vi pladaskt för varandra och en månad senare flyttade vi ihop :)
 
Nu bor vi på en hästgård en bit därifrån och väntar vårt första barn, en prinsessa som är beräknad att komma 19maj och vi är såååå lyckliga!!! <3
 
Oj vad långt detta inlägget blev, men nu vet ni vem jag är så nu kan jag börja blogga om vad som händer i mitt liv dag för dag :)
 
Varma Kramar
Linda
 
 
 
 
 

Kontakta mig!

Det är fritt fram att kommentera mina inlägg så mycket ni orkar ♥
 
Om ni har några frågor eller har önskemål på något jag kan skriva om i bloggen kan ni maila mig på [email protected]
 
Varma Kramar
Linda ♥

Min underbara Islandshäst Tildra från Björnås <3


RSS 2.0