Marstrand <3

I måndags fick jag ett ryck och packade in lillan i bilen och kidnappade min lillebror Patrik så drog vi upp till Marstrand och stannade tills i tisdags. Mina föräldrar var där med deras båt och storebror och Annika med deras. Dom brukar vara borta ett par veckor varje sommar så jag brukar hälsa på 1-2ggr. 
Vi hade det jätte mysigt i det underbara vädret  och hann med både stranden, shopping, glassmys, slapp på båten och Hamnkrogens goda pizza :) Lillan sov som en stock på båten och var hur snäll som helst som vanligt <3
 
 
 
 
 
 
Varma Kramar
Linda

Goda vänner <3

Vet inte om det beror på att det är sommar eller att man har en liten Ella men käre tid vad dagarna springer iväg! Tycket precis det var helg och nu är det helg snart igen :)
Förra helgen var det Wheels And Wings, jag brukar vara helt galen i det och planera kläder mm flera månader innan men detta året var jag inte alls sugen så jag förträngde att det var och passade Linda och Davids goa hund istället :)
På fredagen var Kickan, David och deras 3 flickor hemma hos oss på grillmys, jätte härligt var det att kunna sitta ute och klockan sprang iväg som vanligt när vi ses! Så himla kul att Marcus och David kommer så bra överens.
I lördags var vi på Långås Marknad, jätte mycket grejor men alldeles för varm att gå runt. Fick köpt lite nötter och godisstänger iaf :))
På vägen hem åkte vi förbi Kickans föräldrar i Folkared, vi skulle bara ta en snabbfika men vi stanna kvar hela eftermiddagen, jätte mysigt!
 
Här kommer ett kort på Ella och Emilia <3 <3 <3
 
 
 
Varma Kramar
Linda
 

Sommar!

Förra veckan kom verkligen sommaren till Varberg! Underbart! Dock blev det bara stranden en dag för oss och resterande dagar njöt vi i min systers mysiga trädgård istället :) Jag älskar verkligen att vara på stranden men ska jag vara ärlig var det lite smidigare att vara hemma hos syrran så man slipper all sand mm.. Min syster har ju även 2 barn på 4 och 7år så på stranden fick hon inte sitta och koppla av en sekund, det är ju livsfarligt att släppa blicken från dom och självklart vill en leka vid vattnet och en annan ngn annanstanns samtidigt haha nä som sagt det är lugnare i deras trädgård :))
Solen försvann i lördags och det sägs att den kommer tillbaka på onsdag så nu blir det behövligt hemmafix istället.
 
Här kommer en bild från Ellas första dag på Getterön <3
 
 
 
Jag glömde nog berätta att Ella har suttit på Tildra för första gången haha 7 veckor gammal och jag har ridit för första gången sen typ november! :) I onsdags var jag hos läkaren för att kolla såret efter kejsarsnittet och äntligen fick jag tillåtelse att börja rida igen, dock lite lugnt men det gör inget. Så på kvällen åkte jag till Jenny och köpte ett par nya ridbyxor eftersom mina gamla är för små. Jag har strl 36 på mina gamla och nu fick jag köpa strl 40, opps! Jävla gravidkilon :) Så i torsdags iallafall så tog Mackan barnvagnen och jag hoppa upp på Tildra så tog vi en promenad hela familjen, underbart var det!! <3
 
Här kommer en bild på Ella och Tildra <3
 
 
 
Varma Kramar
Linda

Kräftfestival i Glommen

I fredags var jag, Marcus, Ella, mamma och pappa på kräftfestivalen i Glommen. Får nog erkänna att jag var lite besviken på arrangörerna då dom utlovat lite för mycket på deras hemsida.. När det står att det är marknad och tivoli så förväntar jag mig mer än ett klädstånd och en karusell typ.. Trots detta så hade vi i sällskapet trevligt iallafall och vi fick både ätit och buggat lite till Barbados som stod på scen :) Jag och mamma köpte även varsin klänning som Marcus prutade ner till 120kr/st hihi.. Ella sa som vanligt inte ett knyst, undra hur länge hon kommer vara så här snäll och lugn haha jag har hört att det kan ändras snabbt :)

Jag och Marcus <3

 
 
Mamma och Pappa <3
 




Varma Kramar
Linda


Lysekil ❤

Förra helgen packade vi bilen full och körde upp till Marcus bror Martin i Skalhamn-Lysekil. Martins fru Line hade fyllt 40år så dom hade en stor fest nere vid hamnen med partytält, kräftor, lekar och dans! Hur kul som helst! :) Eftersom dom sov i deras båt så tog vi och Marcus syster Maria deras underbara nybyggda hus :) Lillan skötte sig exemplariskt som vanligt!! Hon är så lätt att ha med överallt, den enda gången det var lite jobbigt var att byta blöja på henne utomhus sent på kvällen när det blev kyligt, men hon bara log och va helt med på noterna :)) Älskade lilla flickebarn ❤

 

 

Varma Kramar

Linda


Go kväll!!!

Min vän Susie har precis flyttat in i grannhuset med hennes man och två barn så idag tog vi våra barnvagnar och gick en power walk på en timma. Det var verkligen jätte skönt och vi har bestämt att vi ska försöka komma ut en sväng varje vardag och gå minst en långis i veckan, hoppas vi fixar detta :)
Jag vill verkligen bli av med mina mammakilon men ska jag vara ärlig så är jag inte motiverad till 100 riktigt med att ändra på kosten utan fär nöja mig med promenader. Lillan är ju bara 6 veckor, jag är nyopererad och så vill man ju njuta lite nu första tiden med fika mm :) Men jag är väldigt sugen på att komma upp på hästryggen snart och jag inväntar klartecken från min läkare att jag får börja träna lite zumba så jag hoppas det ger lite resultat iaf :) Så fort jag slutar amma ska jag börja på LCHF för det är både väldigt gott och nyttigt så då kommer jag förhoppningsvis komma ner till min målvikt :)
 
Idag har jag och Marcus vart på Jysk och köpt nya rullgardiner till sovrummet. Det fick faktiskt bli svarta för jag köpte vita dit för ett par månader sedan och solen går ju för tusan rakt igenom fastän IKEA utlovade att det skulle bli väldigt mörkt med dom. Så nu hoppas jag att vi kommer sova jätte gott inatt!
 
Vi har även vart å hälsat på min lillebror Patrik som flyttat idag. Marcus hjälpte till att bära lite medan jag mest titta på :) Det var en jätte fin lägenhet som han hade köpt och jag tror att han kommer trivas jätte bra i den. Det är inte många killar på 22år som äger en så fräsch lägenhet så jag är jätte stolt över han <3
 
Nu ska jag ta min onda rygg och krypa ner i sängen. Lillan sussar så gott i soffan så henne får Marcus bära in sen när han ska sova <3
 
Varma kramar
Linda
 

RSS 2.0