Botox och Fillers 🌟

Gillar du botox och fillers? Isåfall vill jag tipsa om Tara.

Tara är injektionsspecialist, tandhygienist och sitter med i styrelsen för tandläkare utan gränser. 
Tara finns tillgänglig på min salong en dag i månaden och är helt fantastisk. 
Hon har ett bra öga för det estetiska och resultaten är långt över förväntan. Det är inte för inget mina kunder ger henne blommor som tack och jag får tacksamtal av super nöjda kunder. Jag är så glad att jag hittat denna underbara tjej och det är inte konstigt att hon blir fullbokad direkt.
Nu råkar det finnas platser kvar till på torsdag när hon kommer igen så passa på att boka en tid. Vi har såklart avbetalning med klarna på alla våra behandlingar.
Nedan kommer några bilder på jobb hon gjort och mer hittar ni på min hemsida www.svenskaskonhetsakademin.se. 

Kramar 


Lugn helg

Då var denna helgen slut och i morgon är det dags för jobb igen. Det har vart en lugn och skön helg förutom att jag åkt på hostan från helvetet. Natten mellan fre och lör sov jag knappt en blund men lör-sön blev det lite bättre. Så konstigt att man kan vara så sjuk på natten med hosta och halsont men så fort jag är uppe är det nästan som bortblåst. Bara trött såklart pga bristande sömn. Kan man träna ändå tro?

Barnen har vart duktiga och hjälpt oss röja och möblera om på deras rum. Det blev en klar förbättring men jag vill både tapetsera om och köpa mer förvaring och hyllor till deras rum innan jag är nöjd.
Dom var även duktiga och hjälpte till med dammsugningen så snart kan vi sparka städerskan för barnen är billigare 😂
Det blev en hel del mys med lilleskutt oxå och i lördags avnjöts även en gofika hos Conny och Sofia. En bra helg helt enkelt. 

God natt 😴


Bortskämd till max!

Igår var det verkligen en helt fantastisk dag från början till slut. Ett gott träningspass med min nya PT på fm och när jag kom hem för att duscha och äta lunch kom Marcus hem med en överraskning. En fin bukett med rosa rosor, en ny plattång och en god kycklingsallad som vi kunde avnjuta tillsammans innan det var dags att åka tillbaka till salongen och jobba ❤ Han kan verkligen min kära man. Jag hittade inte min plattång i lördags när vi skulle på fest och har inte hunnit köpa någon ny än så jag blev väldigt chockad över att han tänkte på det. 

Jag tror jag kan ha glömt den på hotellet i Helsingborg men är inte säker.
Slutade jobba kl 14 som vanligt på fredagar, det är så skönt och en av fördelarna med eget företag. När vi kom hem kom min goa vän Johan på besök med sina små flickor och goda semlor. Jag åt en halv bara by the way. Efter massa lek och stoj åkte dom hem och det blev dags för fredagsmys! Denna fredagen var Marcus så han fick fortsätta att skämma bort mig haha. Vi har ju varannan fredag som vi skämmer bort varandra med att laga god mat och ta disken mm. Något jag verkligen rekommenderar, vi älskar våra fredagar. Vi försöker även att äta själva så vi lagar något oftast till barnen först och när Vilma somnat vid 18:30 och Ella vill kolla på film brukar det bli vår tur.
Till förrätt blev det skagentoast och sedan grillade han kött ute och till det sötpotatispommes med sallad, beasås och gott vin. Ååå så gott det var! 

Tack kära Marcus för att du ger mig så mycket kärlek ❤❤


Äntligen har jag en PT!


Jag hade äntligen mitt 1a pass med en PT igår och det var hur kul som helst. Vi tog det ganska lugnt eftersom min förkylning och hosta fortfarande sitter i. Men jag har en väldans träningsvärk i armar, bröst och rumpa idag så lite tog jag i såklart. 
Först gick vi igenom mina kostvanor och mina mål och förutsättningar med träningen. Alla är vi olika och jag har varken tid eller lust att bli en "fitnessbrud" All heder till er som lägger ner er kropp och själ i träning och kost men jag uppskattar ett par glas vin, lite choklad och god mat på helgen alldeles för mycket för att byta bort det mot magrutor. Visst önskar jag tiden fanns att träna 5 dagar i veckan men mitt jobb, familj och hem tar för mycket tid för det och får jag välja tar jag nog hellre en skogstur på hästryggen hellre än ett träningspass om jag får chans till lite egentid. 
Det gäller att vara realistisk och sätta upp mål man faktiskt kan uppnå. Mitt mål är att gå ner 8 kg till 1 juli, självklart är det fettprocent som räknas mest men det är 8 kg som jag har gått upp. 
Nu är det iaf träning som gäller för mig så jag har köpt det stora paketet med 6*60 min träning med Paulina. Jag har bestämt mig för styrketräning 2 dagar i veckan minst och blir det fler tillfällen är det bara positivt. Tror det är viktigt att träffa henne oftare nu i början tills man får rutin i träningen.
Jag är iaf super taggad nu så hon gjorde ett bra jobb och eftersom gymmet ligger i samma byggnad som min salong finns det inga ursäkter. 

Kram Linda 




Härlig jobbdag!

Som jag älskar mitt jobb!! Idag har vart en sån där härlig dag fullspäckad med roliga behandlingar!  2 tandblekningar, 1 massage och en jäkla massa vaxningar stod på schemat idag från kl 8-21. En längre rast tog jag oxå mitt på dan så bästa Veronica kunde fixa mina naglar. Kan inte förstå att hon kan vara så duktig redan utan att ens vara färdig med utbildningen. Super nöjd är jag iaf och passa på nu gott folk, hon tar bara 350kr fram till diplomeringen 👍

Vi har även hunnit beställa nya arbetskläder, skällt på postnord som inte levererat våra reklamutskick som de ska, kontaktat VeddigeVisionen ang annonsering i vår lokala tidning och på montern på Hemköp. Nu jäklar hoppas vi på massa nya kunder i vår.

Tack alla härliga kunder som väljer vår salong ❤

Kramar 

En av dagens tandblekningar
Naglar av Veronica

Ny bil!

Jag måste verkligen ha en ny bil nu känner jag.. Jag vill ha en snygg vit SUV med företagets logga på huven och sidorna. 

Kan man ha bättre reklam? 
Jag har funderat flera gånger på att annonsera i tidningen men läser folk verkligen det? 
Jag tror inte det ger så mycket med annonser i tidningen, men kanske är det för att jag inte läser den själv. Nej, jag läser inte tidningen och jag kollar inte på nyheter på tv. Jag läser via telefonen.
Tror inte ni att det ger mer reklam med en snygg bil som kör runt i stan, är parkerad utanför dagis, affären och gymmet mm? Eller är det bara ett försäljningsargument till mig själv? 🤓

Men då till den stooora frågan, vilken bil ska jag då välja? Mina krav är en vit suv med automat som ser "fet" ut 😂😂
Jag väljer mellan Ford Kuga, Nissan Qashqai, Kia Sportage och Mazda cx5. Har jag missat någon? Help a girl out!! 

Kram 


Överraskningsfest igen!

I lördags var det dags för fest igen! Denna gången var det överraskningsfest/mustaschfest för mina vänner Linda och Johan som fyllt 30 respektive 35 år. Det blev en superkul fest i himlebygdegård med god mat, dryck, liveband och dans inpå småtimmarna. 

Så himla kul att träffa massa gamla vänner jag inte träffat på länge. Det är just då man märker hur mycket man saknar dom. Alltså vi har så kul ihop att det är galet!! Vi måste träffas oftare!!! 
Nu det senaste har det varit mycket fester och andra evenemang men vanligtvis så brukar vi inte ha så mycket planerat på helgerna mer än familjemys, så det är kul när det händer grejer! 🍾🥂
Så himla kul att va på fest med min kära Marcus oxå, vi har jätte kul ihop och det är väldigt nyttigt att man får den tiden med varandra i bland. 

Tack kära svärmor Berit för att du passade våra små flickor ❤

Det blev inte så många kort tagna, jag hade fullt upp med att ha kul. 
Tack alla för en superkul fest!



Hemligt bröllop ❤

Nu har äntligen min kära bror gift sig med sin Annika!! ❤


Planen var att de skulle gifta sig ensamma i rådhuset den 4 mars och efter det möta upp släkt och vänner på Särö hus där det väntar spa, fest och övernattning. 

Ett par dagar innan alla hjärtansdag fick de dock en idé. Varbergs kyrka har drop in bröllop just den dagen och varför inte ta tillfället i akt? Då får man ju både ett romantiskt kyrkobröllop plus att man kan göra det i smyg med endast närmsta familjen där. Och så blev det. 
Tur jag äger en skönhetssalong så det var lätt att fixa en möhippa snabbt med bubbel, mat och skönhetsbehandlingar. Mycket uppskattat!

Deras bröllop blev helt fantastiskt i sin enkelhet, precis som de önskat sig. Annika var så himla vacker och jag har aldrig sett min bror så stolt och stilig förut. 
Det blev en heldag med frisör, fotograf, vigsel och en mysig kväll hos min syster med bubbel, mat, tårta och massa kärlek ❤

Vilken underbar alla hjärtansdag vi alla fick.

Bröllopet gick från hemligt till officiellt på första sidan i Hallands Nyheter.

Nu ser vi fram emot den stora festen den 4 mars på Särö 🍾🥂💍

Grattis igen och lycka till ❤

Kram 


Vabruari

Vab vab vab.. Hela veckan har bestått av vab typ. Vilma fick ju feber och hosta när vi var i Helsingborg i helgen och den vägrade släppa. Som tur är har jag fantastiska Marcus som ställt upp, plus mina underbara kunder som kunnat ändra sina tider till kvällarna istället. Så jag har vabbat fram till ca kl 14 och sedan har Marcus vart hemma så jag kunnat jobba eftermiddag/kväll. Men va trött man blir. Stackars Vilma har hostat hela nätterna så vi har knappt fått sova något. 

Peppar peppar är hon nu helt frisk och vi kan jobba och gå på förskola i morgon som vanligt. Tyvärr börjar jag känna mig dålig nu, tät i näsan, trött som tusan och det börjar kännas i halsen.. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Har varken tid, råd eller lust att bli det nu 😱😷
Snälla bombardera mig med husmorstips. Jag hoppas verkligen inte jag måste avboka min bokade PT på tisdag, jag måste verkligen komma i gång med träningen. 

Wish me luck!! 

Jag måste inhandla en vårjacka nu oxå. Är så trött på alla mina.. Vad tycker ni om denna från HM? Har ni tips på andra snygga?

Bomberjacka

Kläder är kul!

Vad tycker ni om denna snygga blus från Nelly? Är det något du vill ha i din gardeerob?

PARTY BLOUSE
 
DIREKTLÄNK
 
Sponsrat inlägg



RSS 2.0