Spray Tan!

Oj vilken galen och rolig vecka det har varit på salongen! Har aldrig varit så här fullproppad med bokningar någon gång 😊
I morgon är det bal för alla Varbergs studenter och väldigt många ville spraya sig bruna och fina såklart 🌞
Är så tacksam över att så många tjejer valde mig som stylist inför deras stora dag och så roligt att träffa alla nervösa, förväntansfulla och fina tjejer 😘
Idag har jag fått massa sms och meddelande på min Facebook av tacksamma kunder som är nöjda med sin snygga bränna och några har även skickat med en bild på deras tanlines, det värmer i mitt hjärta 💕

Nästa vecka är det oxå full rulle i salongen eftersom själva studenten äger rum plus att mina ordinarie vaxkunder även ska hinnas med. 
Passa på att boka era tider i god tid nu i sommar då trycket på kunder är mycket stort och vecka 28 och 29 ska jag även hinna ta lite välförtjänt semester oxå 😊

Här kommer en av bilderna jag har fått skickat till mig idag, tack så mycket 😘


Kramar Linda 

I´m back!

Hej!
Det var verkligen inte igår jag skrev här! Har tänk ta upp detta med bloggandet flera gånger men tiden bara springer i väg :)
Här kommer en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv både på hemmaplan och i karriären.
 
Jag är gravid igen i vecka 29 och väntar nu alltså barn nr 2 med Bf 17 aug! <3
Denna graviditeten är än så länge mycket lättare än förra, peppar peppar.
Jag har även nu dåliga järn och B12 värden och ska eventuellt få blod eftersom jag inte har några depåer alls.
Jag har tyvärr ett krafigt skov nu med min magsjukdom Crohns och är därför sjukskriven halvtid så det rullar på där oxå. För er som inte vet så är crohns en kronisk inflammation i tarmen och jag kan gärna berätta mer om denna sjukdom i ett annat inlägg :)
Men som tur är iaf så är mina foglossningar inte alls lika jobbiga som de var sist och jag tycker inte alls jag upplever samma yrsel och trötthet denna gång. Och illamåendet satt bara i de första veckorna. Härligt!    
 
Ella har blivit en stor flicka och fyllde 2 år förra veckan <3
Hon är en underbar liten busig tjej och kärleken till henne kan inte beskrivas med ord!
Hon går på förskola på dagarna och trivs som fisken i vattnet, och det kan inte göra oss gladare. Det hon älskar mest är musik, pippi, gunga och att bada <3
 
Jag driver fortfarande mitt företag Home & Beauty som bara går bättre och bättre för varje vecka :)
Jag har sedan 1 maj inte salongen hemma längre utan hyr ett behandlingsrum inne i centrum på Frisyr Hörnan där jag trivs jätte bra! Behandlingar som jag erbjuder är Vaxning, Spray Tan, Paraffinbehandlingar, Aromamassage och Regndroppsmassage. Jag är även utbildad lärare i Regndroppstekniken och håller lite kurser när intresse finns.
Mitt stora dilema just nu är hur jag på bästa sätt ska försöka behålla så många kunder som möjligt och även se till att försöka vara mammaledig oxå... Visst hade jag önskat att jag kunde gå hemma iaf ett år och njutit med den lilla bebisen men jag är rädd att jag då får börja om på ruta ett igen och då har allt jag kämpat för det senaste året varit lite förgäves... Vaxningen är ju den behandlingen som jag gör mest och där har jag ju mina *stammisar* som kommer var 4e vecka, dom är alldeles för värdefulla att bara släppa. Mer om detta kommer..
 
Och sedan har vi ju det där med vårt ständiga flyttande för att hitta vårt framtida hem hahaha.. Nu är det dags igen...!
Vi har äntligen bestämt oss för att bygga oss en egen gård där vi får allt precis som vi vill ha det :) Vi ska bygga i Finndal som ligger innan Veddige. Som tur är har min bror ett litet (5 hektar) lantställe 2 km därifrån så vi har fått lov att hyra det under tiden vi bygger så vi slipper flänga typ 6 mil varje dag och att vi även då kommer ner i lite kostnader gör ju inte saken sämre. Mer om Boende och Bygge kommer oxå senare :)
 
Nu mina kära vänner har ni fått lite uppdatering så nu kan jag börja skriva om mina vardagliga sysslor igen <3
 
Stor kram från Linda
 

RSS 2.0