VLCD = Very Low Calorie Diet

Som jag har berättat innan så har jag en hel del mammakilon att gå ner eftersom jag gick upp 30kg under min graviditet, från 62-92kg! Nu är det 4 månader sedan jag fick barn och känner att vågen stått still fastän jag börjat rida ca 2-3dgr i veckan och tränar vattengymnastik 1dag i veckan. För att få en kickstart så det händer ngt har jag valt att börja med Nutriletts pulvershakes... Dom är helt ok faktiskt om man ställer in dom i kylen så dom blir riktigt kalla :)
Eftersom jag har en liten bebis känner jag att jag inte klarar en strikt pulverdiet så jag äter ett lagat mål mat om dagen och det känns jätte bra och jag känner att jag nu kan göra detta utan problem. Jag är heller inte stenhård utan tycker fortfarande att jag *förtjänar* ett glas rött när det är helg mm och så länge det funkar för mig och jag går ner sakta men säkert i vikt så är jag super nöjd!!
Jag har gjort detta i 11 dgr nu och har gått ner från 79kg till 76,3kg alltså nästan 3kg utan vidare ansträngning :)) Så här har mitt matschema sett ut för den som är intresserad:
 
Tis: 79kg, 4 påsar pulver och en portion fiskgratäng.
Ons: 78kg, 4 påsar pulver och en portion pytt i panna med ägg.
Tor: 78kg, 4 påsar pulver och kyckling med sallad
Fre: 77,4kg, 3 påsar pulver, köttgryta med ris och 1,5 glas vin.
Lör: 77,3kg, 2 påsar pulver, tårta, bulle, 1 glas vin och köttgryta med ris
Sön: 78kg, 3 påsar pulver, kött m sallad, 2 bitar rulltårta
Mån: 77,6kg, 2 påsar pulver, halv pizza, äppelpaj, 2 korv m bröd med potatissallad :(
Tis: 77,7kg, 3 påsar pulver, kyckling och sallad
Ons: 76,8kg, 3 påsar pulver, kyckling och sallad
Tors: 76,7kg, 3 påsar pulver, kyckling och sallad
 
Idag Fre: 76,3kg 
 
Som ni kan se har jag ju fuskat en hel del och det kanske inte är så bra då jag antar att jag hade gått ner dubbelt så mycket om jag hållt mig till enbart pulver men då hade jag inte mått så bra :) 
På tisdag har jag kört detta i 2 veckor och jag funderar på om jag ska sluta då eller ta en vecka till. Min tanke är att gå över till LCHF eller 5:2 dieten efter detta. Det lutar mest åt LCHF då jag tror man får en snabbare viktnedgång av det eller vad tror ni?? 
Kom jätte gärna med synpunter, råd och tips här på bloggen! :)
 
 
 
Varma Kramar
Linda
 
 
 

Smedagård!

För ett tag sedan skrev jag att jag funderade på att flytta Tildra hem till Jenny på Smedagård. Det är gjort nu sedan 3-4 veckor och det känns verkligen jätte bra!! Jag älskar att rida i ridhuset, det spelar ingen roll om det regnar eller vilken tid på dygnet det är utan det är bara å rida :)) Det är lätt att ha med Ella oxå eftersom det alltid finns folk där och även fikarum så man kan fixa ersättning till henne och kaffe till mig <3
Tildra verkar trivas jätte bra oxå och det är ju det viktigaste! Hon delar hage med Jennys Hnoss och det går jätte bra så jag är super nöjd! Hon börjar komma i bättre form nu oxå eftersom hon inte har fri tillgång på mat och rör sig mer! :)
På Söndag ska jag rida kurs för Karin Åkerström och jag är faktiskt lite nervös eftersom jag inte känner att ngn av oss är i bra form men det ska bli kul med lite inspiration :))
i morgon ska jag rida med Jenny och träna lite och hennes lilla Vilma 7år ska passa Ella under tiden :))

Ha det gott!

Varma Kramar
Linda

RSS 2.0