Så här handlar du hos oss på Living and Room

Skratt, prat och skön heminredning på aktuella teman!

Living and Room är det nya sättet att umgås och shoppa trendig heminredning med vännerna. Du blir inbjuden till en visning hemma hos en av våra Värdinnor. Här får du träffa nya människor i mysig hemmiljö och se de nyaste trenderna. Utvalda produkter demonstreras av vår kunniga Konsulent och du kan beställa fritt ur Living and Rooms aktuella kollektioner för årets alla årstider och festliga tillfällen. Vi levererar dina varor direkt till ditt närmaste utlämningsställe. Du väljer om du vill betala hela fakturan med 20 dagars kredit, eller dela upp betalningen. 

 

Shoppingsugen direkt? Så här handlar du!

Vill du bli inbjuden till ett Living and Room visning nära dig? Föranmäl ditt intresse till oss! Vår säljorganisation och värdinneverksamhet växer för varje dag. Kanske finns vi redan på din hemort! Lägg ett mail till [email protected] om du bor i Halland eller [email protected] om du bor i övriga Sverige.

Du kan även kolla vår hemsida www.livingandroom.se på alla våra fina produkter och skicka ett mail till [email protected] med varans artikelnr, ditt namn, adress, personnr och mobilnr så skickar vi produkterna med en faktura på beloppet. 

 

Varma Kramar

Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0