Farsdag <3

På söndag är det farsdag och det blir Marcus första <3
Som vanligt är vi bjudna hem till min far på middag och tårta, men jag vill gärna fira Marcus lite hemma själv oxå. Han är inte så mycket för sånna här dagar men för mig är det jätte viktigt att det firas! Detta är pappornas dag och en dag där man få visa lite extra hur mycket dom betyder för sina barn. Min pappa är världens bästa, snäll, rolig, omtänksam och givmild. Han ställer alltid upp på alla och kräver aldrig någonting tillbaka <3
Marcus är den bästa pappa jag kunde valt åt Ella, jag är så stolt över han och vet att Ella känner precis likadant för han som jag känner för min pappa <3 Man brukar säga att flickor väljer pojkar som är lika sin far och det har jag nog gjort omedvetet med Marcus. Marcus har många bra egenskaper som tex händig, snäll och kärleksfull <3 Marcus älskar sin lilla Ella vilkorslöst och det riktigt strålar om dom båda två när dom busar och myser! 
 
Så nu till frågan... Hur tycker ni man bäst firar sin och sina barns pappa på deras dag? Har ni några presenttips att dela med er?
Låt kommentarerna flöda... :)
 
 
 
 
 
 
Kramar Linda

Kommentarer
Postat av: Mathias&Rebecca

Låter som ni kommer ha en riktigt trevlig dag! :) Ha en underbar dag! :)

Svar: Tack detsamma! :)
Linda

2013-11-07 @ 16:12:30
URL: http://twoplusone.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0