Den strandade sälen :)

Wow vilket väder! Sommaren är verkligen här nu och jag hoppas det är för att stanna! :) Idag har vi 26 grader varmt och strålande sol! :)
Nu får banne mig bebisen komma ut!! Hon har lurats hela veckan med massa värkar på kvällarna och nätterna som sedan vart som bortblåsta på dagen... Var på mödravården på rutinkontroll i tisdags och allt såg jätte bra ut, dock tyckte min BM att eftersom värkarna hade satt igång och hon såg på mig att jag inte hade sovit på ett par nätter att jag skulle åka in på förlossningen på kvällen.. Antingen för igångsättning eller att dom skulle ge mig ngt att sova på. Men när kvällen kom så var jag inte alls sugen på det utan valde att stanna hemma istället... Sjukhuset är inget ställe man vill vara på i onödan och som tur var så fick jag sovit rätt ok den natten hemma ändå. 
Inatt har jag faktiskt sovit jätte bra, säkerligen bara för att Marcus har kommit hem så man är trygg och vet att man kan åka in närsom så nu är vi väldigt redo för bebis i helgen :))
Idag har vi vart och hälsat på Kickan och David och deras lilla prinsessa Emilia som kom till världen i måndags <3 Nu är dom välsignade med 3 underbara döttrar, lycka <3
Fick även lurat med mig Marcus på en liten promenix på Getterön innan! Jag älskar verkligen getterön, det är så vackert att sitta vid klipporna och se ut över havet, fästningen, kurorten och den härliga strandpromenaden <3 Vattnet var kallt men det var ändå jätte härligt att plaska med mina varma och svullna fötter i vattnet :)
 
Här kommer en liten bild på älsklingen med fästningen i bakgrunden <3
 
 
Många har frågat efter lite gravidkort på mig, men det är inte så jätte kul att vara med på kort när man gått upp 30kg och känner sig som en strandad säl haha! Känner att jag har hållt mig borta från både kameror och stora folksamlingar pga av detta. Men igårkväll kom vi på att det faktiskt kan vara lite kul med ngr kort på min jätte kropp så man kan skratta åt den sen och även ha möjlighet att visa lillan hur jag ser ut nu 2 dagar innan beräknad förlossning! Så här kommer lite kort på tjejen som käkat upp mig, jag lovar att jag finns där inne någonstanns bland hakor, halsar, vatten, bebis och fläsk :)) Håll till godo!
 
 
 
Såhär ser jag som sagt ut nu, känner att jag har en del träning att ta itu med efter lillan har kommit.. Självklart kommer en del försvinna efter förlossningen typ bebiskilon och massa vatten mm men inte 30kg hahaha det krävs lite träning! Tur jag har häst och en bra barnvagn för det lär bli en hel del promenader med den :)
 
Nu ska jag ta mig en välförtjänt power nap!
 
Varma Kramar
Linda

Kommentarer
Postat av: Madde

Jag tycker du är jätte fin. :)

Svar: Tack va söt du e <3
Linda

2013-05-20 @ 13:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0